Upplöst

Jag vet att jag egentligen borde ha skrivit detta i långinlägget, eftersom jag skriver i princip allt däri nuförtiden. Men detta är viktigt och jag känner att det förtjänar att ha en egen plats istället för att dumpas bland alla andra...
Två saker har hänt med MB. Det andra är så fruktansvärt sorgligt så jag vet inte om jag kommer palla att ha kvar bloggen ens en gång...
Jag tar dom nu. Läs noga och missa inte en enda detalj, tack...
  1. Det blev inget event igår. Detta är dock inte alls det sorgligaste...
  2. MB är upplöst. 
Det andra... FÖRSTOD NI DET ANDRA???!!! Jag gjorde det kortfattat i bara tre ord, men jag TROR NI FATTADE ÄNDÅ! Nej, nej, nej, nej! JAG ORKAR INTE!!!
Jag förstår Lovisa. Jag är inte arg på henne. Lållan, hon orkade inte med MB. Hon har haft klubb länge och kämpat hårt... (Lållan är btw Lovisa.) Nu är allt det där över. Allt det där var förr i tiden. "In the past."
Montana Bubbles är borta. 
Numera går jag med i Day Vampires, men Lållan har lovat att om hon skapar en ny klubb så ska hon säga till...
Jag lovar, jag har inte blivit såhär ledsen angående spelet sen jag upplöste Cat Hearts Club!
<3
Jag har inte riktigt trivts i någon klubb annat än mina egna tills jag gick med i MB!
En gång bubbla, alltid bubbla!
PS1:
 Detta skrev jag innan Forest Magos skapades! Lållan skapade en ny klubb, FM. Inga event ingår men ändå... Jag är bara glad att jag får vara tbx i gänget!
PS2: Detta skrev jag även innan jag skapade en egen klubb, Omni Guards, men tyvärr upplöstes den på grund av inga medlemmar!
PS3: Numera går jag med i en klubb som jag just nu tyvärr inte kommer ihåg namnet på xD Men jag trivs i alla fall bra i den klubben och det är väl det viktigaste? Vi skulle ha haft event idag men det blev inställt! Vill inte radera hela detta inlägg men detta är vad som har hänt tidigare, okej?
PS4: Klubben hette Clay Explorers, sen gick jag med i Natural Mystery och nu en till klubb som jag inte kommer ihåg namnet på... XD

Sigrid Winterdotter

Men gud vad tråkigt att din klubb upplösts! Hoppas du hittar en lika bra snart! <3

Svar: Tack så mycket för att du kommenterar! <3 Faktiskt så skapade Lållan en ny klubb, Forest Magos! Montana Bubbles var bättre men jag är bara glad att vara tillbaka i gänget igen... <3 Hoppas du gillar bloggen!
Eva Bunnyland

elliefiresong.blogg.se

sv: vilken fin blogg du hade! älskar också sso så är ju perfekt! :)

Svar: Ååh, tack så jättemycket! <3 Är så glad att någon kommenterar till slut!
Eva Bunnyland