Tillbaka från långinlägget!

Ja, där var långinlägget slut... Förresten, om ni inte har sett det redan, gå ner till slutet av långinlägget och kolla på den ASSÖTA BILDEN!!!!!!!! Det finns inget gulligare, helt på allvar...
 1. Kommer du köpa Lipizzanerhästen när den kommer ut?
  Nej, inte direkt, för jag har inte råd (om jag inte kan få mamma att köpa SC åt mig), men jag kommer definitivt göra det någon gång!
 2. Berätta din åsikt om Lipizzanerhästen...
  Jag tycker att den ser typ lite ut som Welshponnyn men rör sig som det engelska fullblodet. Dock klagar jag inte alls på detta, jag tycker den blev jättefin och jag kommer bli supernöjd om det kommer levader och kanske någon mer dressyrrörelse till den!
 3. The Star Stable Show har börjat komma ut igen! Vad tycker du om den nya uppdateringen i den?
  Om du menar att frågorna kommer på söndagar och nyheter på onsdagar, så tycker jag att det... Tja, det beror på hur dom hanterar ändringen. Om detta innebär att det blir längre tid för nyheter och även fler frågor, då så tycker jag att det verkar superbra! Men om det blir ungefär lika många frågor, som det avsnittet som kom ut igår, som innan när dom satte ihop nyheterna och frågorna, då så tycker jag inte att det blev någon större ändring förutom en dålig, som är att man behöver vänta längre mellan frågorna och nyheterna. Om du menade någon annan uppdatering, skriv gärna om!
 4. Får jag mejla dig?
  Ja. Detta har jag svarat på tidigare. Min e-postadress är eva.bunnyland@gmail.com, men tyvärr får ni inte använda mitt privatkonto, bara mitt SSO-konto. Mejla eller kommentera för att få svar på frågor, och om du har något annat att säga kan du också kommentera eller mejla!
 5. Varför lägger du så sällan ut videor?
  Tro mig, jag har verkligen försökt lägga upp dom. Men just nu har jag för lite utrymme på datorn för att kunna spela in nytt, och gamla videor som jag inte har lagt upp på YT än fastnar typ halvvägs genom uppladdningar. Endast nya funkar, men dom kan jag inte spela in på grund av brist på datautrymme. Jag har också försökt lägga upp en Levling med Eva, men den är nästan en timme lång och därför tog det så ***** lång tid, och efter ett tag så stängdes sidan utan att jag hade stängt ner den (antagligen på grund av lagg) och om jag ville ladda upp videon igen så blev jag tvungen att gå igenom hela långa grejen igen, vilket jag inte orkar...
Tack för frågorna! Vi tar mer nästa gång! Vi ses, hejdå! <3
Detta är det femtionde inlägget, ganska speciellt va? :-)