Mitt första långinlägg

Om ni vill se något superdupergulligt, bläddra i så fall ner på sidan tills du kommer till slutet på långinlägget... Där, längst ner, finns en bild som kan få nästan vem som helst att pipa till för att det är så sött... <3
Jag har fått frågan om jag kan göra långinlägg på bloggen. Och visst kan jag det! Men ni måste respektera att det kan ta lite tid. Just nu är klockan tio i åtta på kvällen när jag skriver det här, och jag måste gå och lägga mig ganska snart eftersom det är skola imorgon, så respektera att jag inte kan skriva alltihop just nu, tack! Jag har inte heller sådär jättemycket att säga just nu...
Imorgon ska vi åka ut till Torpet igen. Jag vet inte riktigt hur länge vi ska stanna där, om det är över hela helgen eller bara 1-2 nätter. Jag vet inte riktigt, men jag kommer i alla fall inte kunna skriva på den tiden, tyvärr. Därför kommer det dröja extra länge med detta långinlägg, typiskt nog! Vi tar lite frågor nu också:
 1. Om du reser bort/inte kan vara inne på SSO någon gång, kan jag vara inne på ditt konto bara för att ta hand om dina hästar om jag lovar att inte hacka dig?
  Svar: Tyvärr... Jag tror verkligen inte att du tänker hacka mig, men jag är väldigt försiktig med sådana saker. Tyvärr ger jag inte ut mitt SSO-lösenord till någon jag inte känner IRL och litar på, t. ex Ellinore. Men vi är typ bästisar IRL så ja...
 2. Får jag levla dina hästar på ditt konto?
  Svar: Nej, läs svaret på förra frågan så får du svaret på varför.
 3. Vem är din SSO-bästis förutom Ellinore?
  Svar: Oj, det var svårt. Det är så många supertrevliga som jag träffat på SSO. Lovisa Waterlake, som äger Montana Bubbles, Filippa Candlepie, ledaren, och Jane Birchstorm, en till ledare... Alltså dom är jättesnälla och så, men för min del räknas dom väl inte riktigt som bästisar... Jag skulle tro Molly Bunnyford. Det var jättelänge sedan vi träffades (jag menar såklart på SSO, vi har aldrig träffats IRL) och jag hade inte hört av henne på länge... Jag brevade henne på SSO och sa att jag ville ha min gamla bästis tillbaka, och hon sa att hon inte brevat eftersom min brevlåda var full. Men det var konstigt, ändå, att hon aldrig varit inne då jag var det. Det är synd. Jag har så många underbara minnen tillsammans med Molly... Hoppas vi träffas snart igen! :)
 4. Får du pengar från YouTube?
  Svar: Nej! Nej, nej och åter nej. Absolut inte! c: Tack för frågan, men svaret är nej! Menar inte att vara hård, men jag får verkligen inte det. PS: Inte sur, inte arg, bara får detta över snabbt.
 5. Vad tycker du om att folk i chatten ofta blir sura om man skriver med caps?
  Svar: Det finns andra inlägg med svaret på detta. Sök på Logik på bloggen (vet att det är fel, det ska vara Logi), och bläddra ner lite, så finner du svaret där.
 6. Kan du en/några värdekod/er?
  Svar: SSOONE, SSOTWO, SSOTHREE, SSOFOUR, SSOFIVE. Detta betyder dock inte att jag är någon specialpersonal till SSO som får värdekoder som jag sedan kan ge ut till alla som frågar. Jag hittade dessa koder på YT.
 7. Har du någonsin hackat någon annan och har någon hackat dig?
  Svar: Nej! Aldrig! Svaren på båda av dessa frågor är nej. Jag har inte hackat någon och ingen har hackat mig.
 8. Känner du att du är lite "för" tydlig ibland när du svarar på frågor?
  Svar: Om du menar som lite barsk, som till exempel på fråga 4 och 7, så ja... Jag menar inte att vara dum eller så, absolut inte. Jag är jätteglad för frågor! Jag bara vet inte riktigt hur jag ska svara på ett mjukt sätt så att känsliga människor inte blir sårade när dom får ett snabbt och högt "nej!" som svar på deras fråga som dom snällt ställt. Jag menar det verkligen inte, hörni, så förlåt om ni tyckte att det var lite för barskt, men tack så jättemycket för frågorna och hoppas att jag inte är för "sträng" eller "tydlig"!
 9. Vem kollar du mest på av dessa: Haley Rainstorm, Esme Silverforce & Thea Starwright (om du ens kollar på dom, du måste inte svara om du inte gör det)?
  Svar: Jag kollar på allihop, men mest Esme Silverforce! Hon är jättebra! Haley Rainstorm är också väldigt bra. Thea Starwright har i princip slutat lägga upp videor på YouTube. Jag känner att hon har blivit väldigt oaktiv (menar inget illa, bara sätter mitt svar på ett tydligt sätt) och lägger upp videor väldigt sällan. Ibland funderar jag på om hon slutat med sin kanal. 
 10. Om du säger något som gör mig ledsen, och jag skulle säga att jag verkligen blev ledsen av det du sa, vad skulle du säga då? Komposera exakt, tack!
  Svar: "Förlåt, jag menade inget illa med det." Det skulle i alla fall börja så. Resten beror på hur du menar. Om jag sa något emot dig, eller som jag har sagt innan i t. ex fråga 8, så om jag blev "för tydlig" och sa det för barskt för din smak, om du kanske är en lite känslig människa, och du skulle bli ledsen på grund av det, skulle jag säga såhär ungefär (tror jag, jag vet inte säkert förrän jag hamnar i den situationen): "Förlåt, jag menade inget illa med det. Jag försökte bara vara tydlig och det är absolut inget mot dig alls eller så." Jag hoppas att du inte ställer frågan eftersom jag har gjort dig ledsen, för jag gör mitt bästa för att inte göra någon ledsen. Hoppas du inte har blivit ledsen, arg eller besviken på något jag har sagt. Jag gör mitt bästa. Om någon har blivit ledsen på grund av något så säg gärna till, så ska jag förklara det bästa jag kan varför jag gjorde så.
Jag har även fått lite andra sorter på frågor, som att jag ska fylla i en blankett! XD Så nu tar vi dom!
 • Din favoriträtt:
  Pizza!
 • Du gillar inte som mat:
  Grönsaker!
 • I skolan hatar du:
  Mobbning! Och ofta maten för skolmaten är inte god!
 • Du är en mobbare, ja eller nej:
  Nej!
 • Ditt favoritämne i skolan:
  Slöjd!
 • Din skolklass:
  Fyran!
 • Din bästis:
  Ellinore!
 • Ditt minsta favoritämne i skolan:
  Inte helt säker, men tror att det är idrott! Men engelska också för alla pratar typ dålig engelska och det blir supertråkigt för mig som pratar flytande!
 • En sak du hatar om din familj:
  Det blir ganska ofta bråk mellan mig och min mamma, jag är superkänslig och blir lätt uppretad och arg över en pytteliten sak!
 • Du gillar mest att ha håret:
  Utsläppt!
 • Dina skolkompisar ser din frisyr, den är:
  Oftast utsläppt, annars bara en vanlig hästsvans/tofs, har bara hänt 1-2 gånger att jag har haft flätor i skolan!
 • En sak du inte gillar om Ellinore:
  Det finns en del saker, men kommer inte på några just nu!
 • Någon du inte gillar i skolan:
  Vill inte vara elak mot den personen, så tyvärr kan jag inte svara på det!
 • Din skola:
  Saltöskolan!
 • Din adress:
  Inget svar!
Tack för alla mysiga frågor! Den enda jag inte svarade på var den sista, jag ger inte ut min adress, nummer eller annat sådant för personligt om ni inte känner mig väl IRL!
Vi tar en bloggutmaning nu också, eller vad säger ni? Vi börjar!
Skriv på din blogg, gärna med både text och bild, detta...
Om du fick gå in i Dinodalen, och du hade en islandshäst, en fjordhäst och en nordsvensk hemma i hemstallet, fast du inte red på någon av dina köldtåliga hästar just då, utan fick gå hem och hämta en (det finns ej alternativ att ta en annan häst än en köldtålig), vilken skulle det vara?
 • Islandshäst
 • Fjordhäst
 • Nordsvensk
Du rider runt i Epona som du kom in i dagen innan för första gången. Plötsligt går du vilse och vet inte vart du ska. Du tar flera olika vägar men kommer inte tillbaka. Vad gör du?
 • Ringer hem, även om hemstallet är långt borta.
 • Frågar någon i närheten om hjälp om det finns någon där, annars chatta med alla dina vänner och dom i din klubb är inloggade, chatta även i Säg-chatten och se om någon kan hjälpa dig hitta rätt.
 • Kolla på kartan. Om jag zoomar in på den kanske jag ser vart jag ska.
 • Tänker logiskt. Jag kollar på kartan och ser exakt var jag är. Om jag inte hittar någon väg ut beskriver jag till någon vän eller någon i min klubb vilka koordinater jag är på, och beskriver området så gott jag kan, så kommer väl någon och räddar mig. Under tiden försöker jag ta mig ut själv.
 • Får panik och bestämmer att om jag loggar ut och loggar in igen kanske jag hamnar någon annanstans. När jag inte gör det irrar jag i panik omkring och skriker ut i Säg-chatten, klubbchatten och vänchatten att jag behöver hjälp, men jag tänker inte på att beskriva var jag är.
 • Tar det lungt. Testar alla alternativen (frågar i chatten, testar att logga ut och logga in, beskriver koordinater, kollar på kartan och testar flera vägar) och om detta inte funkar ringer jag till slut hem.
Du fastnar i Dinodalen. Du har försökt ta dig loss i över fem minuter men du kommer inte loss. Vad gör du?
 • Frågar någon om hjälp i chatten.
 • Ringer hem direkt.
 • Testar att hoppa ut ur platsen.
 • Försöker i minst en halvtimme till.
 • Testar lite till, sedan ger jag upp och ringer hem.
 • Testar allt (försöker komma loss ganska länge, försöker hoppa ut och frågar om hjälp), och om detta inte går ringer du hem.
Tack alla om ni deltar i bloggutmaningen! När ni har bloggat om detta, tagga länken i kommentarerna så kollar jag direkt! TACK!
Ja, alltså, jag har väl egentligen redan skrivit ganska länge nu. Ja och förresten, nu är det en ny dag. Allt detta som kom innan detta skrev jag igår, nu är det en ny dag och så... Det blev inget Torpet som vi tänkte för mamma fick mens och man kan ju inte direkt sitta på ett utedass och blöda, så det blev liksom inte så... Jag spelade in idag men sedan försvann allt utrymme på min dator så jag kunde inte mer...
Tack för idags event Lovisa och Jana! Jag har haft jättekul med er! Tack så jättemycket! Tack för Lovisa som är en superbra och rolig klubbägare, och Jana, en snäll och kul person! Båda är bra att vara med och trevliga! Här kommer bilderna från idag!
Tack för det roliga diskot! Det var kul att vi kunde dansa lite samtidigt också! Det var jättekul! <3 Tack Lovisa Waterlake och Jana Spiderpie!
Tack för den fina grillningen och det underbart roliga sanning och konka (kanske stavas kånka men jag är inte säker, bara skrev konka)! Det var sjukt roligt, jag satt vid datorn och typ fnissade för mig själv, det var så kul!
Disco
Yes, disco! Idag hade 3 stycken från Montana Bubbles disco i Fort Pinta! Först dansade vi lite hur som helst, sen började vi dansa samtidigt! Det gick tyvärr inte att gömma gränssnittet vid dans, så tyvärr... Men det var i alla fall kul!
Grillning
Vi grillade korv idag! Här gick det inte heller att gömma gränssnittet, men det är väl okej? Vi lekte sanning och konka! Först sa Jana, tror jag, till mig, att jag skulle springa runt på stranden som en galning och skrika JAG GILLAR BANANER! Det var så ***** kul! Sen sa jag till Lovisa, tror jag, att hon skulle springa runt och skrika JAG ÄR KORKAD och hon gjorde det jättebra! Jag satt verkligen och fnissade! Jana sa pinsamma saker och jaa... Sen attackerade vi Båtis (båten som finns där nära grillplatsen) och sen var det tyvärr slut... Det hade varit kul att fortsätta, men det blir väl fler gånger...
Tack så jättemycket Lovisa och Jana! Waterlake, Spiderpie & Bunnyland! Låter det bra? Gilla och kommentera! Tack för allt, än en gång!
Nääästan level 17! Så spänd! :) Jag tror att jag kommer bli level 17 imorgon eller i övermorgon... "Förr i tiden", när det bara blev nätverksfel typ hela tiden, levlade jag jättesakta och det tog mig i princip en evighet för mig att komma till bara level 12, alltså 7 levels sen jag blev Star Rider... Sedan dess har jag levlat hur sjukt snabbt som helst och det är så kul att äntligen få ta del i den riktiga huvudstoryn! :D
Jag hjälpte även Ricky med lite Jor-Jitsu idag... Och jag rymde från ilskna spindlar från Grytan... Jag fick en ny kompis på SSO... Och ja, det har varit än jättekul dag! Tack alla för hjälpen!
Hej allihopa! Ännu en ny dag nu! Japp, detta har nästan blivit som en dagbok för mig XD Idag köpte jag hela klubboutfiten... Innan har jag bara haft sadel och träns, idag köpte jag allt förutom stövlarna och hjälmen, vilket jag inte hittade i gallerian. Jag har inte heller klubbhästen men det gör väl egentligen inte så mycket... Jag har en Quarterhäst och nästan hela outfiten, så hur himla stor skillnad kan det var?
Jag trodde inte att jag skulle ha råd för hela outfiten, bara en liten bit, men jag hade råd för ALLT! Enda problemet är att jag inte hittade hjälmen och stövlarna i gallerian, där Lovisa sagt att dom fanns... Hon föreslog att jag kanske redan hade dom, men jag kollade hemma i garderoben och hittade dom inte! Jaja, nu har jag i alla fall det mesta och jag är rätt nöjd...
Jag hade gärna tagit bilder och lagt ut dom på bloggen, Eva blev jättefin i dom nya kläderna, och Icy med! Ja, jag hade ju med Icy på utflykten till gallerian... Men på eventet som är imorgon skulle man ha en fullevlad häst, så jag gjorde mig redo och plockade fram Snowy så att jag är förberedd till imorgon...
I alla fall så tänkte jag inte på att ta bilder då, bara när jag hade loggat ut för att skriva på bloggen. Jag kan ta senare idag eller imorgon, det blev jättesnyggt! Äntligen kommer jag blanda in lite bland dom andra med outfiten och så... Trots att jag varken har klubbhäst, klubbhjälm eller klubbstövlar!
Tack Montana Bubbles!
Jag hittade hjälmen och stövlarna idag. Dom fanns inte i gallerian som alla sagt. Jag har inte råd just nu, men jag kommer få typ nästa eller nästnästa vecka, gissar jag... Nu kommer några fina bilder med outfiten!
Jag glömde ta bort gränssnittet på dom första 3 bilderna XD Sorry about that, men det är säkert okej ändå! Fint med slottet i bakgrunden, va?
Btw, vad är "DM"? Alltså Instagrams DM? Lovisa skulle posta det på "Flödet", men eftersom jag inte har appen utan använder det på Internet på min dator så hittar inte jag Flödet. Jag kan inte heller posta inlägg och det är därför jag har varit så oaktiv på Instagram. Egentligen går jag in där varje dag, men kan inte posta inlägg eftersom jag inte har appen, och det funkar inte att ladda ner till datorn.
Unfortunately har jag glömt bort lösenordet på min surfplatta... Vanligtvis går det att låsa upp med PIN-kod om man glömmer bort lösenordet, men nu funkar inte det! :( Vi ska fixa det men det kan dröja lite. Håll utkik på bloggen för nya saker! Så ja, jag kommer kunna få Instagram ordentligt...
Vi tar några fler frågor nu, okej? Så kan vi tänka på andra saker! Ja, jag har fått lite frågor om långinlägg och lite annat, så vi tar det nu:
 1. Besvarar du alla frågor du får av läsare/tittare?
  Eh, ja, i alla fall dom som jag tycker är passande för bloggen och ibland tar jag dom i två delar och så, så det kan ibland dröja ett tag innan frågor kommer upp på bloggen. Men jag hoppas ni tycker att alla frågor ni skickar in blir besvarade på rätt sätt!
 2. Vad är ett långinlägg?
  Ett långinlägg är väl ungefär som en dagbok. Det är som ett vanligt inlägg fast VÄLDIGT långt, och det är liksom ett inlägg över flera dagar istället för bara över en dag. Detta är som alla inlägg jag skulle kunna lägga upp packade ihop till ett enda stort!
 3. När fyller du år?
  Jag säger inte datumet men jag fyller år om 1-2 månader ungefär, just nu när jag skriver detta!
 4. Får man vara med i en av dina videor?
  Om ni frågar innan! Ni kan mejla eller kommentera (eva.bunnyland@gmail.com) och så bestämmer vi tid och plats! Om ni känner mig på riktigt så är det bara att fråga mig IRL!
 5. Finns det någon redigerare som du beundrar?
  Det finns säkert många duktiga redigerare, men en som jag beundrar är Esme Silverforce, hon är ju helt otrolig!
Ja, som jag sa i den sista frågan beundrar jag verkligen Esmeralda Silverforces redigeringar! Dom finns på hennes blogg och även Speedpaint! Här kommer några länkar:
https://www.youtube.com/watch?v=5nF8Z5mXaBk
https://www.youtube.com/watch?v=jx5-ZGadjwc
https://www.youtube.com/watch?v=k1rB0i9NBuQ
https://www.youtube.com/watch?v=o7zr89_UPGs
https://www.youtube.com/watch?v=QUVAsxz1hok
https://www.youtube.com/watch?v=Glm_EwZSHyM
Och det finns även många fler sådana! Gå in på YT, sök på "esme silverforce speedpaint", så kommer det upp fler t. ex "Trotting Cremello", "White Tinker Horse", "Tinker Horse", "Grey Arabian", "Trotting Paint", "Free Play", "Grey Oldenburg", "Cantering Tinker" och "Appaloosa"! Detta är fantastiska redigeringar som också kan bli hittade på monokerus.se...
Jag har fått frågan om det känns som att jag gör reklam ibland... Nu gör det det, men det är ju för att hon är OTROLIG!
Btw gick jag just in på Esmes blogg och blev påmind av dom nya uppdragen, dom på Sydhoven... Jag har väl inte direkt tänkt på att skriva om dom... Jag spelade tyvärr inte in när jag gjorde dessa uppdrag utan jag hade dom mer för mig själv. Nu tycker jag att jag borde ha tagit bilder, men det tänkte jag inte på då... Jag nöjer mig väl med att skriva om det!
Ni kanske tycker att det kommer för lite bilder och för mycket text? Alltså, jag fotar ju inte oändligt mycket och jag har inte oändligt lagringsutrymme på min dator, bilder tar upp GB och MB och sådant, vet ni! Därför kan jag inte ta bilder typ varje gång jag spelar!
Det skulle bli event i klubben klockan halv två idag, men Filippa Candlepie som skulle hålla i det kunde inte just då, så det är nu flyttat till halv fem. Det ska bli kul med lite hoppträning tillsammans med klubben! Jag ska försöka komma ihåg att fota...
Hejsan hoppsan! Som jag har skrivit i inlägget "Upplöst" är MB nu borta... D: Blev SÅÅÅÅ ledsen! Men FM har skapats och jag är tbx i gänget! <3 Läs mer i "Upplöst". 
Jag har inte skrivit på ett tag nu (2 dagar) men nu när jag nyss gick in på sidan så såg jag att någon faktiskt kommenterat! Tack så jättemycket, Sigrid Winterdotter, du är den första som kommenterat på denna blogg! Hoppas du fortsätter läsa!
Jag har även hoppat med häst för första gången IRL nu! Det var igår... Okej, det var väl högst 40 cm, men för mig är det typ skyhögt... Första hoppet var rätt obehagligt men sen gick det bättre! Media (som jag red) var väldigt pigg och ville galoppera på kavalettin hela tiden, men hon var jätteduktig! :-) Om ni har några tips på att hoppa (t. ex hur man ska sitta ordentligt, inte dunsa ner i sadeln på andra sidan osv.) så får ni gärna kommentera eller mejla eva.bunnyland@gmail.com... Men jag tror att jag har upprepat min e-postadress flera gånger så ja...
Min designtid på Blogg.se har även gått ut, tyvärr. Därför finns inte min gamla bloggdesign kvar utan jag har gratisdesignen. Men jag hoppas ni blev nöjda med framsidebilden som jag laddade upp på mig och bubblorna (på den tiden hade jag inte outfiten så jag hade jättekonstiga kläder typ), och någon gång kanske jag köper Blogg.se så att jag kan köpa en ny design... Bara det att det är MAMMA som betalar, mina pengar är inlåsta på mitt bankkonto som jag inte kommer åt förrän jag är 18 år!
Vad tyckte ni om dom nya animationerna? Jag älskar dom! <3 Gillar verkligen att man kan växla mellan att gå och springa, och att man kan klappa hästen!
Nu kommer jag vara lite frånvarande ett tag, tyvärr. Men ni kanske inte direkt har läst ALLT på denna blogg så ni kan ju kolla in lite olika saker och se om ni hittar vad ni letar efter. Tack för att ni läser! <3
Nu har jag inte skrivit på ett tag! Rätt mycket har hänt sen jag skrev sist. Jag har skapat en egen klubb, Omni Guards, men upplöst, och numera går jag med i en klubb som jag inte kommer ihåg namnet på, men jag ska söka upp det strax så sorry då... <3
Som ni kanske vet rider jag även IRL, men en av hästarna har fått någon konstig sjukdom som tydligen heter kvarka eller något sådant, vilket tydligen är väldigt smittsamt och därför har hela veckan blivit inställd. Hoppas det funkar nästa vecka då, och att det inte fortsätter som det gör! Vi kan ta några frågor nu också!
 1. Spelar du Howrse?
  Svar: Ja, jag slutade spela ganska länge men nu är jag igång igen och spelar regelbundet varje dag!
 2. Vilken level är du i?
  Svar: Detta har jag besvarat flera gånger, men om du läste dom andra så gäller inte det för nu, eftersom nu har jag gått upp i level och är i level 17!
 3. Hur många hästar har du?
  Svar: 9 stycken!
 4. Har du egen häst på riktigt?
  Svar: Nej, detta har jag också besvarat mycket men nej, fast jag skulle definitivt vilja ha!
 5. Har någon i din klubb egen häst på riktigt?
  Svar: Ja! Hon berättade det idag, är SÅÅÅÅÅÅ avundsjuk OMG!
Gick ju med i Clay Explorers efter att jag upplöste OG, sedan gick jag med i Natural Mystery och nu går jag med i en klubb som jag *haha* inte ens kommer ihåg namnet på! xD 
Är SÅÅÅÅÅÅ taggad på Lipizzanerhästen! Problemet är att jag har pyttelite SC (under 50 OMG) och kan inte köpa mer Star Coins, så NEEEEEEJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!
I alla fall, när jag gick med i CE så blev ägaren, Lizbeth Swordhill, tvungen att logga ut, och då fick jag ta över yaaaay! Vet ej om jag har skrivit detta innan, jag är förvirrad så ja... Här kommer några bilder från det eventet!
På typ varje bild ser det ut som att våra hästar gör knasiga saker! Kolla på Isidora här! XD
Hiihii, kolla, Foxy blinkade just när jag tog fotot! Och Bethanys häst gör något konstigt med huvudet! XD
Jag fick med massvis med knasiga bilder där våra fullblod gör massa konstiga saker! Ser du Foxys ögonvitor?XD
Engelska fullblod äger! Isidora valde även att ta av tränset, inte bara sadeln och schabraket som jag och Bethany! XD
Visst ser det ut som att Isidoras häst dricker vattnet?
Hahaha, Foxy och Bethanys fullblod gör massa konstiga saker med huvudena! Och Isidora sitter typ på snedden och Bethany och jag tittar ner i vattnet! Isidoras häst spärrar typ upp näsborrarna, ser askul ut... XD
Ja, jag fick med massa knasiga bilder! På varenda en så gör någon av hästarna (till och med ryttarna på en del) roliga saker som man kan skratta åt i efterhand! XD
En jättekul sak, dock, som inte är rolig utan gullig och söt och spännande... Jo, det är nämligen att IRL så ska vi KANSKE skaffa kattungar! Det kanske inte går just nu men vi håller på att leta katter... Vi hittade några på Blocket som är SÅÅÅÅÅÅÅ gulliga jag bara dog när jag fick se dom! Kolla här:
Awwww, visst är dom gulliga? OM vi köper dom så planerar vi att köpa dom två som liknar varandra längst till vänster... Alltså, den tredje är också asgullig men ändå... Och dom är tydligen syskon OMG så söta!!!!!! Det är fler som har anmält intresse men vi står typ på kö, det är inte sant, dom är alldeles för gulliga...
Vet ni, jag tror faktiskt att detta långinlägg kommer börja gå mot sitt slut! Jag har skrivit asmycket i detta inlägg och det kommer kännas konstigt och ovant att börja med kortare inlägg igen... Men tack för detta inlägg, vi ses snart igen!
Slut på långinlägget... <3