Fakta om dom olika kategorierna här på bloggen

Bloggutmaningar
Här gör jag bloggutmaningar som ni kan blogga om på eran blogg om ni vill. Instruktioner finns om ni söker på "Bloggutmaningar" på denna blogg. Följ alla instruktioner, annars räknas det inte.
Database
Här hittar ni saker som jag har tagit från Starstable Database, till exempel outfits och hästraser. För egen info, gå in på starstable.bplaced.net, tack!
Dinodalen
Lite fakta om vad har jag gjort i Dinodalen denna dag, och ofta även lite trevliga bilder osv!
Epona
Nya saker i Epona. Här hittar ni även ett inlägg om när jag kom in i Epona.
Frågor
Här hittar ni dom flesta frågorna som är ställda från läsare och tittare. Tack för att ni frågar!
Hastarna
Kategorin heter Hastarna eftersom på den tiden kunde jag inte skriva å ä ö på denna dator, och jag orkar ju herregud inte ändra på det! Här hittar ni i alla fall alla mina hästar!
Huvudstory
När jag till exempel gör huvuduppdrag så hittar ni dom ofta här, men även på andra ställen.
IRL
Läs lite om mitt IRL-liv i denna kategori, till exempel min riktiga ridning och lite mer fakta om mig, helt enkelt. Det finns även andra sätt att ta reda på mer fakta om mig, men jag är inte registrerad på till exempel Eniro, eftersom jag inte är vuxen... Tror jag! XD
Introduktion
I Introduktion följer lite blandade saker. Till exempel mitt första inlägg var i denna kategori. Ni hittar även en del svar på frågor i denna kategori.
Klubbtraff
Precis som med en del andra kategorier finns det a och o istället för å, ä och ö. Detta är som sagt eftersom då kunde jag inte skriva å ä ö. Hoppas ni förstår. Detta är i alla fall om klubbträff då och då! (Jag skriver dock inte om alla klubbträffar.)
Logik
Jag tror att jag skrev lite fel. Det ska vara Logi, eller hur? Inte Logik. Men jag orkar inte ändra så ni fattar väl typ ändå? Här är jag i alla fall lite logisk och kanske liiite knäppig... XD
Massa kul saker
Denna kategori lägger jag upp när det har hänt ett antal saker som är speciellt roliga eller anmärkningsvärda. Om ni vill höra nyheter till exempel som när jag kommer in i ett nytt område eller köper en ny häst, kan ni gå in på denna kategori.
My World
My World kan ni läsa mer om ifall ni söker på den kategorin. Det handlar lite om mig, mitt liv och helt enkelt betydelsen... "Min värld." Ni hittar till exempel hästarna här.
Olika grejer
Om jag inte riktigt vet vad jag ska lägga upp ett inlägg som sätter jag den på Olika grejer, där blandade saker kan följa.
Outfits
Här sätter jag ihop fina outfits som jag tycker är passande!
Paus
Denna kategorin använder jag sällan. Bara när bloggen ska ta en paus (vilket, när jag skriver detta, bara har hänt en gång), och när den ska sätta igång igen! Paus är inte särskilt värt att söka på, ni hittar inget intressant där, förutom om ni vill veta när, hur många gånger och hur länge det är paus.
Tack för att ni har tagit er tid och läst om detta! Uppdateringar av detta kommer följa när det kommer nya kategorier! Förresten så har jag just lagt till en till kategori, "Kategorier", men den är inte värd att skriva upp eftersom jag endast kommer använda den när jag just skriver om kategorier, vilket blir lite konstigt i så fall! Och förresten, om ni vill söka på någon av dessa men inte ser en sökflik, tryck bara på en av kategorierna nedan så kommer det upp!