En paus... Inte helt nedlagd

Förra gången jag hade en paus så var den kanske inte sådär jättelång. Jag satte strax igång igen efter ett tag och jag tror knappast att någon satte och väntade superlänge på att jag skulle komma tillbaka... Men vad vet jag!
Den här gången blir det en längre paus. Jag kommer inte skriva något över huvudtaget på bloggen. Jag kommer inte skriva upp om jag har köpt någon ny häst förrän jag har satt igång igen!
Inte hejdå... På återseende!
Men först ska jag ge ALLA läsare en utmaning! ALLA. Det spelar ingen roll om ni läser detta LÅÅÅÅÅÅNGT efter att jag skrivit det, ni gör mig ändå glad om ni gör utmaningen. Ni måste förstås inte, men det vore kul! Nedan finns utmaningen:
För alla utan en blogg:
Bygg upp en egen blogg! Det är jättekul att blogga, jag orkar inte med det ibland bara. Hitta en bloggportal som passar just dig. Jag bloggar personligen på Blogg.se, men ni kanske hittar en annan som ni tycker bättre om? Det vore kul om ni kunde starta en blogg, den kan handla om vad som helst! Länka gärna i kommentarerna så kan jag kika runt där lite grann. :)
För alla med en blogg:
Vad kul att du har en blogg! Varför inte göra ett specialinlägg i den? Bläddra runt på min blogg eller sök på "Frågor" för att inspireras av ställda frågor. Kopiera dom och lägg till dom på din blogg. Skriv in egna svar! Vad passar just DIG bäst? Länka gärna så kan jag kolla skillnaden mellan dig och mig! :D
Tack allihopa för att ni har läst runt på min blogg! Och vi ses, oroa er inte för det! Vi ses i framtiden! <3
//Evvi