Tillbaka igen!

Hejsan svejsan! Jag är tillbaka från min paus! Jag har inte fått några nya läsare för det, vad jag vet i alla fall, men jag har så mycket att berätta så jag kan bara inte hålla mig!
  • Jag har kommit in i Epona!
  • Jag har köpt tre stycken nya hästar!
  • Jag har köpt en islandshäst!
  • Jag har byggt färdigt bron mellan New Hillcrest och Sydhoven!
  • Jag bor numera i New Hillcrest!
  • Jag har gjort alla CHILL-uppdragen som jag har just nu!
  • Jag har gjort alla Rockwell-uppdragen som jag har just nu!
  • Numera kan jag även skriva med å, ä, ö, vilket är väldigt bra!
Och ett antal fler roliga saker! :) Nu ska vi gå igenom alla sakerna som jag har gjort osv.! :D Jag vet inte om jag har ändrat humöret lite, men kanske... :l
Jag har kommit in i Epona.
Anledningen till att jag inte spelade in detta är att ibland när jag spelar in så blir det nätverksfel på min dator, och jag ville inte riskera nätverksfel just när jag skulle göra en så spännande sak som att komma in i ett nytt område. Numera har jag inga stopp-ikoner på min karta!
Jag har köpt tre stycken nya hästar.
Powertime "Power" (som jag har visat i en video), och så Icemountain "Icy" och Foxfire "Foxy" (som jag inte har visat i en video). Allihop kommer få en plats här på bloggen. Power och Icy är skimlar och Foxy är en fux.
Jag har köpt en islandshäst.
Islandshästen är Icy som jag redan har skrivit om en gång nu. Innan jag köpte honom trodde jag att det skulle dröja länge innan jag fick honom... Men det blev extra lång Dubbel Star Coins-helg, och jag gjorde en sak (detaljerna är onödiga) så jag fick 2000 SC... För dom SC köpte jag Icy och Foxy, Power köpte jag innan i Fort Pinta.
Jag har byggt färdigt bron mellan New Hillcrest och Sydhoven.
Ni vet Donald, som man bygger bron mellan Nilmers Högland och Skördebygden tillsammans med (eller, "tillsammans med", man får ju typ göra allt själv, samma sak med denna bro...), jo, vi byggde på en bro. Det tog några dagar men det gick snabbare än jag tänkt mig. Snart var den klar! En dålig sak med detta är att jag fick i sakta mak (något som kändes som ungefär en halvtimme, men som i själva verket var ett par minuter (eller jag vet inte, jag är dålig på tid)) hjälpa höjdrädda dumskallen till byggmästare över bron! ...vilket tog en evighet XD Donald borde inte få vara byggmästare, han är så höjdrädd så man får göra allting själv!
Jag bor numera i New Hillcrest.
Jag bor nu i New Hillcrest-stallet där jag numera har 9 stycken hästar (detta gäller nu när jag skriver detta, jag kanske har fler hästar nu när ni läser detta). Åh, vad jag längtar till dom nya hemstallen! Det ska bli så kul med ordentliga boxar och ny design! Hoppas bara det kommer ny plats till fler hästar också, snart har jag 10 hästar och då måste jag börja skicka hästar till Hästön...
Jag har gjort alla CHILL-uppdragen som jag har just nu.
Ni vet uppdragen med Mrs X och allt det där? Jo, jag har givit Gretchen typ 3 portioner Jor-Cola eller någonting sådant, och nu har hon hållit på med någon konstig grej som jag givit till Mrs X. Längre än så har jag tyvärr inte kommit, men håll utkik för nytt på bloggen!
Jag har gjort alla Rockwell-uppdragen som jag har just nu.
Ni vet uppdragen med Thomas och Lisa Rockwell? Eller, det kanske ni inte alls gör, men om ni gör det, så ja... Jag gav Thomas köttbullar och han typ försökte attackera mig (tyvärr finns det inga bilder från detta, men ändå), men jag hann undan och töltade med Töltis... förlåt, Icy... tillbaka till Lisa. Sedan blev det inte mer med det just nu.
Numera kan jag också skriva med å, ä, ö, vilket är väldigt bra.

Jag har ställt in på datorn så jag kan skriva med svenska bokstäver, vilket jag inte kunde innan. Om ni ser a och o istället för å, ä och ö, så är det eftersom jag isf. har kopierat från tiden innan jag kunde det.