Jag vet...

Ja, OK, jag VET att jag sa att jag inte skulle skriva idag. Men vi ska inte åka forran klockan 12 (inte på natten alltså utan typ mitt på dagen) och klockan ar typ 11 nu så varfor inte liksom? Men det har blir enda inlagget for idag och det kanske inte blir jattelångt...
Red till fiskebyn innan och skjutsade Emma till ridhuset. Om man har en level 13 Quarterhast med gron gubbe (alltså full gladje) så går det ganska snabbt från Vastkobben till Baronessans ridhus! Snowy galopperade i full fart från Vastkobben till ridhuset! Forst, innan vi kommit over den korta bryggan, tog vi det lite lugnt, men sedan nar vi kom ut på den oppna stigen tog vi full fart! Jag alskar hur Emma sager "Wiiiiiii!" så fort man hoppar!
Också nya uppdrag med Alex! Det var ju Mario som typ hade fått det har rostmeddelandet eller vad det nu var (inte rost, men om ni har last mitt forsta inlagg vet ni varfor jag skriver såhar konstigt. Sok på "Introduktion" om ni inte har det) och så skulle Justins hast typ plockas upp någonstans eller vad det nu var... Av Malumi eller vad den dar himla Morkerryttaren nu hette... Kommer inte ihåg exakt. 
I alla fall blev jag jatteirriterad nar jag fick gora det forst imorgon, men jag hade lite saker att gora. En konstig sak, dock... Jag fick ett uppdrag som jag redan gjort! Det var det dar med dom gyllene bladen, men jag hade redan plockat upp dom ju... SÅ IRRITERAD!!! Det tog mig jattelång tid att fånga alla dom dar himla bladen, och jag måste gora det IGEN?! Man borde ju rapportera vissa saker i det dar spelet!!!
I alla fall fortsatte jag med Geocaching. Alltså jag kunde typ inte hitta den fjarde ledtråden... Eller om det var den femte. Den vid containrar och ridspår och så... Jag vimlade runt en lång tid innan jag till slut hittade ratt stalle! Och sen var nasta ganska enkel... Sandtag, liksom, det finns val typ bara ett sandtag i hela Jorvik... Efter det tog alla uppdrag slut. OCH DÅ BLIR JAG LEDSEN. OK, i alla fall alla forutom den dar med gyllene bladen som jag inte vill gora igen, så jag typ skjuter på det hela tiden... Och så hastmarknaden, som jag skulle gora om det typ inte blev fatal (natverksfel) nar jag forsokte... :(
Jag kan inte heller komma på eventet idag eftersom vi ska till Holmsjo. Okej, det har inlagget blev langre an jag trodde, men det får jag leva med haha :) Det ar ju så kul att skriva!
Momio huvudkaraktar: Esme3
Momio andra karaktar: Anaraj