Imorgon då.. imorgon...

Ja, som ni vet om ni laste mitt forra inlagg, så missade jag hopptavlingen, alltså måndagseventet i Montana Bubbles. Men imorgon klockan 20:00 blir det markarbete! OMG! Det ska bli jattekul!
Idag har jag aven fortsatt i Dinodalen! Det var också kul! Jag hittade Elsa Einstein i sin kraschade helikopter, borrade efter iskarnor och gjorde paleontologi på skelettet! Ett problem, dock... Haha, ni vet dessa isflak som finns over den frysta dalsjon? Nar jag skulle hoppa av for att borra efter iskarnor lamnade jag min hast på ett ISFLAK!!! Dumma, klantiga jag som inte tankte på att Eva inte sjalv kunde komma upp på isflaket såklart! Det var for hogt!!!
Jag fick gora klart uppdraget och sedan fick jag ringa hem anda hem till Jorvikstallet! Ååååååååååhhh! Det var ju irriterande... Annars var det kul...
Nar jag inte hade något kvar att gora dar fortsatte jag med Mario och fick Observatorietavlingen, fortsatte med vingårdens tradgård och hunden Techno for att skydda vandaliseringen av ridhuset... Och speciella nyheter...
Imorgon kommer jag in i GYLLENÅSARNA!!!!! Jag ar jattespand for jag vill verkligen fortsatta med huvudstoryn, som kommer fortsatta nar jag kommer in i nya områden... jag ar också valdigt inne på Epona, forstås... :)
Ja ni, jag har flera stycken bilder från idag faktiskt! Har kommer lite random bilder:
Ja, nu nar vi har hittat professor Einstein får hon då i alla fall skjuts till Nic Stonegrounds lagerplats på Mistys rygg! Ja, det var då tur att vi inte tog med Kali, for han hade nog blivit lite klamd då, + frusit ihjal i kylan! Stackars lilla Kali!
Ja, faktiskt så tycker jag att professorn hanger med ratt bra... for att vara nyborjare i alla fall. Men hon skumpar valdigt mycket i snabbare gångarter an skritt, så ska vi saga att Misty får gå lite forsiktigt?
Jahaja, har går det ju långsamt, men snart ar vi framme och då kan Misty springa lite snabbare! Vilken tur! :)
Uppfor backen i full galopp... Kor hårt Misty!
Snart framme...
Puh! Antligen! Haha, kolla vilken konstig haka hon har!