Godmorgon!

Okej, jag vet, jag vet, det ar typ klockan kvart i 10 eller något, men vem bryr sig? Jag gick ju upp for typ lite mindre an en och en halv timme sen! Ja, jag vet, lite efter klockan 8, vem bryr sig, skolan har inte borjat an, det ar fortfarande sommarlov...
I alla fall, imorgon ska jag åka till Listerby och rida på Johannishus dar! Jag tror att Ellinore ska titta på och sen åker vi båda två till Torpet, alltså jag kommer inte kunna skriva då, och dagen efter ar det daglager på Ponnybus! :) Det ska bli jattekul!
Jag ska spela SSO senare, forstås... Inte alls att jag skulle missa ett tillfalle for att spela!!!
Jag tycker att vi tar lite frågor nu, nar vi andå ar igång:
 1. Det har kommit ut vanliga levlingsvideor som inte heter "Levling med Eva" efter att du kom på Levling med Eva. Varfor ar detta?
  Svar: Det beror på två saker. Det forsta ar att videorna kommer i fel ordning, så en del videor som jag laddar upp kan vara INNAN jag hittade på Levling med Eva. Det andra ar att Levling med Eva ar endast videor dar jag pratar till. Videor dar jag levlar men inte ar en pratvideo ar inte Levling med Eva utan bara levlingsvideor.
 2. Varfor berattar du så lite om ditt IRL-liv?
  Svar: Lite? For min egna del tycker jag val mer att det ar ratt mycket, men om du menar att jag inte pratar sarskilt personligt i ålder, IRL-namn och så... Ja, jag heter i alla fall Ester på riktigt, men min ålder avslojar jag inte! Jag antar att jag vill vara lite forsiktig och det finns så många i varlden som ar dumma (jag sager absolut inte att du ar dum) och jag vill inte avsloja for personliga saker. Men om mitt liv kan jag beratta mer, om ni vill. Gå tillbaka till andra inlagg och las mer!
 3. Kanns det som att du gor reklam ibland?
  Svar: Jag vet inte riktigt hur du menar... Alltså for andra, eller for mig sjalv? Jag antar att jag berattar lite om min kanal och om andra inlagg på bloggen, och kanske lite om bloggen på kanalen. Jag gor inte reklam for annat om det inte ar typ något bra program jag anvander och kanske rekommenderar det, men till exempel sådant som kommer upp på bloggen ar inte mitt, utan det ar Blogg.se som lagger upp reklam på folks bloggar.
 4. Om du fick valja något nytt hastnamn att adda till SSO, vad skulle det vara?
  Svar: Jag vet inte riktigt... Jag har inga bra ideer. Men jag skulle VILJA att det fanns ETT hastnamn, for man valjer ju liksom mellan två ord nar man valjer hastnamn. Ett skulle vara bra, eller/och att man kan valja sjalv och typ SKRIVA in vad man vill ha. Det hade varit coolt! Men jag ar val ratt nojd egentligen...
 5. Varfor laddar du så sallan upp videoklipp?
  Svar: Nu ar vi inne på logik igen. Alltså, jag ar inte ALLS sur på sådana som frågar det, men att stalla samma fråga om och om igen... Då blir jag faktiskt lite trott. Inte arg, bara lite irriterad men inte alls på er som undrar! Jag har redan berattat varfor jag sallan laddar upp videoklipp. Logiskt sagt så ar det for att det inte GÅR! Varje gång jag forsoker ladda upp något fastnar den typ på 26% och darfor kan jag inte ladda upp just nu... Hoppas det loser sig!
Det var allt for idag! Vi ses nasta gång!
Hej hej!