Frågor och svar

 1. Varfor laddar jag nastan aldrig upp videoklipp på YouTube?
  Svar: Jag har desperat forsokt ladda upp ett videoklipp från Dinodalen, men det fungerar inte. Jag ska fortsatta mer i framtiden men aven ifall det skulle funka tar det alltid valdigt lång tid att ladda upp, så jag kanske inte alltid precis har så jattestor lust att ladda upp på YT...
 2. Om du någonsin spelar in tillsammans med en kompis, vem?
  Svar: Om du menar som liksom pratar med mig IRL och så, så ar det en av mina basta kompisar, Ellinore, aven kand som Matilda (kommer inte ihåg efternamnet), Heather Shortforce eller Astrid Summerfire. Annars har jag anvant mig av lite olika personer som ar spelare som jag inte kanner IRL, men jag foredrar nog Ellinore, for jag vet vem hon ar och litar på henne.
 3. Kommer du spela in nar du kommer in i nya områden?
  Svar: Jag har redan spelat in nar jag kommer in i t. ex Dinodalen, men inte lagt ut det an. Jag kommer aven spela in Gyllenåsarna, Epona, och om det kommer fler områden så aven dom, sjalvklart. Jag har redan spelat in forberedelserna for Gyllenåsarna, och imorgon spelar jag in nar jag kommer in dar, men jag kommer inte lagga ut det på ett tag eftersom, som jag sa på forsta frågan, kan inte ladda upp videor just nu. Men det ar forhoppningsvis bara for tillfallet och snart kommer det gå battre.
 4. Har du en Mac eller Windows?
  Svar: Jag spelar på en Mac, aven kallad MacBook Pro eller Apple Mac. Jag brukade spela SSO på en Windows, men efter ett tag blev den gammal och trott så jag kom inte in på spelet, det blev bara natverksfel/fatal hela tiden. Så vi fick en ny från England från en kompis (alltså en vuxen, men hon ar typ min kompis också men mest mammas) och den ar också ganska gammal men den funkar battre.
 5. Varfor kan du inte anvanda å, ä och ö nar du skriver?
  Svar: Precis som jag sa i forra frågan ar denna dator engelsk och darfor finns inga svenska bokstaver på den. For att kunna skriva bokstaverna i frågan var jag tvungen att kopiera från en annan hemsida, och det kan jag inte gora varje gång jag ska anvanda en sådan bokstav.