Lite blandat

Ikvall ska det bli hopptavling i Montana Bubbles! Jag tror att Eva kanner sig lite nervos, eftersom hon ar helt ny till klubben och andå ska det nu bli tavling! Detta hander kl 8 ikvall och jag kommer kanske spela in! Om inte, så tar jag bilder och lagger ut dom senare! :)
Dessutom håller jag just nu på att ladda upp ett videoklipp med Dinodalen till YT! Det kommer nog upp snart, strax efter att jag har skickat in detta inlagg! Jag tror att nar du laser detta har det redan laddats upp! :)
Jag vill bara tacka alla som laser detta, och alla i MONTANA BUBBLES!
Idag har jag också hållit på hjalpa Vingårdens tradgårdsmastare med att skorda tulpaner från Mångården! Uppdragsserien med Solgården har jag ju gjort klart, sen blev det ett ryktesuppdrag till att skorda tulpaner! Så nu har jag fått några fina tradgårdsskor också! :)
Jag ar nojd med dom, men tyvarr tror jag inte att jag någonsin kommer ha dom på mig haha! :) Jag har inte så ofta på mig sådant dar som jag får från uppdrag, fast dom ofta ar fina! Till exempel fick jag en klanning och ett trans idag från Elizabeth Sunbeam och Nic Stoneground, jag tyckte båda var valdigt fina (sarskilt transet) men jag tog inte på mig dom! Jag tror att jag ar nojd med den outfiten jag har just nu...
Jag kladde forstås på Eva lite extra innan hon gav sig ut in i Dinodalen! Hon fick på sig en varm och bekvam troja hon fått från Lance och Mary, karleksparet, ett par stora jeansbyxor från Steve, rejala stovlar och en ganska vanlig hjalm... Misty hade bara på sig vanliga saker, haha, det finns ju typ inget varmt som man kan ha på hastarna!
Men Kali (min lilla vita kanin) fick stanna hemma i garderoben, jag vill ju inte att den lilla stackaren till husdjur ska frysa ihjal inne i dalen...
Jag stannade i Dino lange. Till och med efter att jag inte hade fler uppdrag for tillfallet stack jag for att forsoka lara mig hitta i Dinodalen, haha! :) Jag hittade Isenport och Kallterna och deras fjordingar, och så forsokte jag hitta det dar hemliga uppdraget med veterinaren, men fann det aldrig haha! :D Precis som jag skrev i forra inlagget!
Detta blev ett långt inlagg med inga bilder, bara mycket text. Alla bilder från Dinodalen finns i forra inlagget! Forutom en... :) En blev over for den tog jag ganska nyss! Detta var nar Misty och jag hittade Isenport med det blå ljuset! Fin bild? Gilla och kommentera i så fall! :) <3 Fina Misty!