100% ridning?

For typ en timme eller så sedan så skrev jag ett inlagg om mina hastar. Jag har for tillfallet 6 stycken hastar och ar jattenojd med allihop! :)
Imorgon ar planen att vi ska till Johannishus i Listerby. Ellinore ska tydligen titta på nar jag rider lektion. Sedan ska vi båda två till Torpet och dagen efter ska vi tillsammans rida på Ponnybus! :D Det ska bli jattekul!
Nyheterna från SSO ar att jag har fortsatt med huvudstoryn. Jag har nu låst upp Fågelskramsåsen men kommer inte sarskilt långt eftersom fågelskrammorna skrammer bort mig tydligen... Imorgon ska jag fortsatta med huvuduppdragen! Jag har också lart mig att fiska idag och fiskade både mortar och abborrar!
Tyvarr har jag blivit lite halvforkyld... I morse hade jag typ ont i halsen och var jattehes, och så ar jag snuvig också. Typiskt att det ska handa just nu nar jag har ridningen! Kan det inte handa några veckor framåt, då skolan borjar, så jag får några extra dagar ledigt?
I vaderrapporten står det att det ska osregna imorgon eller i overmorgon eller vad det nu ar... Hoppas inte! 100% ridning? Kanske inte!
Jag har också addat en ny kategori till bloggen! "Hastarna" heter den och ar skapad den sextonde augusti 2016! Nu har jag snart 10 stycken kategorier! Om man raknar med startkategorin, "Allmant", så ar det 10, men jag anvander ju aldrig den så den raknas inte! Den ar bara dar automatiskt... :(
Jag brukade ha jattemånga ryktsaker for ganska lange sedan nu (alltså inte flera år men kanske typ ett år eller så) men forst nu har jag plockat fram dom igen. Dom var jattehasthåriga så mamma och jag typ tvattade dom i tvattstugan idag... Ryktvaskan åkte i tvattmaskinen och resten tvattade vi for hand! Jag hade glomt att jag hade ett eget grimskaft! Jag brukade val knappt anvanda det, jag tror det ar darfor... Men den åkte också i tvattmaskinen såklart! Stortvatt av ryktgrejer! :D
Vi tar några frågor nu också! Jag vet att det har varit många frågor på sistonde, men andå... Det går snabbt, jag lovar!
 1. Har du gjort Oppet Hus-uppdragen i Jorvikstallet?
  Svar: Japp! Det har jag absolut gjort! For forsta gången!
 2. Hur mycket SC har du?
  Svar: Jag hade 204 i morse, men jag kopte ett nytt, snyggt, gult trans idag så jag tror att jag har ungefar 140 eller något sådant nu! Ska få mer på lordag!
 3. Vilken hast planerar du att kopa harnast på SSO och vad ska den heta?
  Svar: Jag ska troligen kopa det svarta engelska fullblodet och ge den namnet Midnightwhisper!
 4. Har du en egen ponny på riktigt? I så fall, skulle du vilja ha det? Vilken farg eller ras i så fall?
  Svar: Nej, jag har ingen egen ponny eller hast. Men jag skulle absolut vilja det! Det ar min storsta drom att få en egen hast! Egentligen spelar det val inte så stor roll vilken farg eller ras den ar... Men helst en fuxfargad islandshast, precis som Glofaxi!
 5. Har du ridit på islandshastar IRL?
  Svar: Yes, det har jag! Bara en gång, men jag fick rida på två hastar då! Den forsta tyckte jag inte riktigt passade mig... Den var lite lat och toltade inte så bra och så... Jag tror den hette typ Litibrunn eller något... Han kallas Brunnis... Han hade eksem, vilket han inte kunde rå for, men det var lite hemskt andå att sitta på en hast som forlorat typ halva manen... Sedan fick jag rida på Glofaxi, hasten som mamma ridit på forst! Vi fick byta... Jag fick inte rida så lange på Glofaxi, men han var underbar! Jag kallar honom Gloffe.
 6. Kan du gora en lista med alla hastar man kan kopa i SSO, dess farger, raser och var man kan kopa dom?
  Svar: Javisst kan jag det! Håll utkik på bloggen så kommer det inom kort tid!
Skicka garna in nya frågor så kommer dom strax upp på bloggen! :) Tack for att ni deltar i varlden av Bubblan Eva! :D Tack och hej for denna gång!